Gott nytt år till alla mina bloggläsare

Gott nytt år till alla mina bloggläsare. Idag har jag mer är mindre tagit ledningen från bloggandet även om jag kunde ha erkänt att jag hade fel i tipset på MoDo mot Björklöven, även om det var jämnt fast Löven vann med två mål. Däremot njöt jag oerhört imponerad av Sveriges VM lag i junior VM och speciellt de sista 10 minuterna där nya första kedjan visade mycket hög klass. Idag har det varit en lång tv dag med skidor och Tour de ski och trav . Bra dag men få svenska framgångar på skidorna.

Gott Slut på 2017 och ett GOTT NYTT 2018Ø<߉Ø<߉Ø<߉Ø<߉Ø<߉Ø<ßØ<ß Ø<߇Ø<߆ØÝBØ>ÝBØ>ÝBØ>ÝB

3 kommentarer

  1. Micke Hägglöv

    Gott Nytt År Lennart, krama om frugan också.

    Uppdatera din status på katten den är ny sedan länge.
    Och jag har överseende med Lövens match mot MoDo… där var du inte ens nära…. men det gör inget för denna ggångånt ????

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.