Björklöven gav bort minst en poäng till Timrå

Björklöven gav bort minst en poäng till Timrå. Jag skrev i min blogg att jag hade svårt att tro att Löven skulle kunna besegra Timrå, ett lag som aldrig förlorat om man ledde efter 1:a perioden. Jag tror att det var Gustav Petterson som sa det och det blev sant.

När jag kom till A3 arena trodde jag på 1-2 men så blev det inte. När Björklöven gjorde 1-1 efter 55:48 i sista perioden var jag nästan säker på minst en poäng som de spelade i tredje perioden. Där misstog jag mig helt och hållet för bara 25 sekunder efter målet tog Timrå ledningen med 2-1 och då var det helt kört.

För mig var det helt otänkbart att Timrå skulle vinna efter den utspelning de fick utstå i 3 perioden och när Löven kvitterade till 1-1 tänkte jag det var bra. Men som sagt jag vet inte om man somnade in eller om man var nöjd med en poäng men det får inte smälla till som det gjorde bara 15 sekunder efter kvitteringen. Man måste spela av perioden. Det var för dåligt att man inte lyckades att få minst en poäng. Tar inte upp domarens agerande men bra var det inte. De nya spelarna helt OK men jag tycker inte Lövens lagkapten agerade bra då han drog på sig en utvisning för han tappade pucken och så ska inte en kapten agera. Bra match men onödigt att ge bort minst en poäng. Men ett mål gjorda på 28 skott är inte bra och inte heller tre insläppta på 17 skott