Media beter sig märkligt när det gäller…

Media beter sig märkligt när det gäller anställda . Den person som avslöjats som porrskådis avslöjar man inte namnet på, det gjorde dock en högersajten . I Aftonbladet säger Jonas Gardell så här efter att programledaren självmant  sagt upp sig. Facket har även sagt att de tycker det är bra att han slutar. Slutar på egen begäran det tar jag med en nypa salt.

Men det är nog klart att man inte tordes gå till uppsägning eller avsked. Hoppas vi kommer att få reda på vilket avgångsvederlag han fick för att säga upp sig. Enligt uppgift jobbade personen på redaktion i Umeå och jag är bara fundersam varför hans namn inte nämns. Man har i klartext talat om vad personen gjort. Jag glömmer inte när vår dåvarande stadsdirektör Jan Björinge körde för fort på Haga och han hängdes ut riktigt hårt av media i Umeå. Löpte gatlopp för att köra för fort. Det har varit lika dant i samband med #metoo. Folk som granskar andra måste även tåla att stå ansvar med namn och bli uthängd som de uthängde andra. Medias slutna värd förvånar inte mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.