Toppsport idag söndag

Toppsport idag söndag. Det är alltid fina sporthelger på vintern och vinterstudion. Idag börjar det redan vid halv tio slalom för damer. Där brukar det gå bra för Hansdotter men vi har även Sara Hecktor och Estelle Alphand och idag ska även Säfvenberg åka men det är inte så lätt när hon har startnummer över 50.

På herrsidan är det storslalom som är på dagordningen och där startar Hargin och Myhrer men jag tror inte på någon pallplats för dessa herrar.

Längdåkning även idag och i går gjorde Sömskar ett bra lopp och blev femma i sprintfinalen medan Ingmarsdotter inte gick vidare efter kvartsfinalen och vår Theodor Pettersson klarade inte kvalet medan Calle Halvardsson blev 3:a i finalen och verkar ha hittat formen efter en strulig försäsong. I dag är det fristil 10 km för damerna och 15 för herrarna

Idag är det dessutom extra V75 vilket alltid är se och spelvärt. Men en av årets höjdpunkter är Prix d  Ameriqe där sverige har många hästar som kvalat in varav några har god vinstchans. En av dessa är READLY EXPRESS som Björn Goop kör och chans tror jag även PROPULSION som körs av Örjan Kihlström har.

Dagen får ett avslut med EM finalen i handboll mellan Sverige och Spanien. Det är en stor överraskning att både Sverige och Spanien är i final efter att Sverige slog Danmark efter förlängning och att Spanien slog ut världsmästarna från Frankrike. Det blir full dag från kl 9:00 till 22:00

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.