Bra match av Löven och gediget arbete i 60 min

Bra match av Löven och gediget arbete i 60 min. Inga tavlor i stort sätt och ett hårt arbete i 60 minuter. Oskarshamn spelade som vanligt tufft och lite småfult men Björklöven drog inte på sig några onödiga utvisningar. Det borde ha avgjort i andra perioden men det gick även bra att göra det i tredje. Ska man vara lite kritisk är det hur man skjuter och hittar målet. Två gånger tre mot fem är inte godkänt men idag gick det vägen ändå. Det går för sakta blir för omständigt för deras inlånade målvakt klarar allt om han får ett spel som går så sakta och det var riktigt skönt att gå hem i kväll för det kändes som de läst vad jag skrev på min blogg före jag gick dit

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.