Retur mot Oskarshamn i kväll

Retur mot Oskarshamn i kväll. Det blev en oväntat förlust för mig när de gjorde 2-1 när det var runt 5 minuter kvar. Det tog 51 sekunder innan de kvitterade och det tycker jag är svagt och då avgjorde de på straffar, där det måste till skärpning och jag kommer inte ihåg när de vann på straffar.

I kväll är det returmatch och jag vågar inte tippa då jag tycker det är så mycket upp och ner. I bland bländade spel och så dåligt och virrigt och hur det kan bli så begriper jag inte. Stenkvist spelar inte då han är sjuk och senaste nyförvärvet Riska får inte spela när han fick matchstraff senast. Nu hoppas vi att man spelar så bra som man kan i kväll och då hela matchen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.