Ännu en medalj för Stina Nilsson

Ännu en medalj för Stina Nilsson. Hon är fantastisk denna kvinna och spurtade ned Östberg och tog en bronsmedalj. Hon förbättrade sig hela tiden när fältet började spräckas upp av Björgen och Kalla. Sedan åkte i stort sett Björgen ensam i täten och drog ifrån hela tiden och vann överlägset före finska Pärmäkoski. Femma blev Charlotte Kalla efter att ha fått nya krafter på slutet och elva blev 19 årige Ebba Andersson.

I de brantaste backarna fick både Kalla och Nilsson släpp och jag tycker det såg ut som norskorna hade bättre skidor. Damerna har gjort strålande insatser i detta OS, enda missen var väl Anna Näslund som blev 4:a i skicross även om en fjärdeplats inte är så illa. Morgonen började mycket bra du det blev guld för curlingdamerna. Jag tror detta OS var det OS där Sverige tagit flest medaljer och de flesta skrapade damerna ihop. Däremot tycker jag faktiskt det var synd om Stadlober som åkte fel två gånger och det gjorde att hon säkert missade en medalj men samtidigt var det Stina Nilssons lycka men samtidigt ingår det i åkarnas ansvar att köra rätt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.