Så ska det låta i kväll och då får vi se nya fusk

Så ska det låta i kväll och då får vi se nya fusk av den kvinna som heter Marika. I slutet av programmet är det en tävling där inte de som sköter pianot får delta och hjälpa till med svaret Det har inte fungerat en enda gång under programmet i alla fall de avsnitt jag sett och det är de flesta. Det är en enfaldig domare som inte bryr sig om vilka regler hon Sara Dawn Finder sagt gäller. Pianisterna är Marika Willstedt och Emanuel Norrby och jag och min fru har varje gång har Marika Willstedt har viskat och pratat med de som sitter vid hennes flygel och hjälp till med svaret och därmed alltid eller nästa alltid fått vinna.

Däremot har alltid Emanuel följt reglerna och inte hjälp till med svaret. Nu är det några gånger kvar men ni som brukar se programmet ser hur Marika hjälper de som tillhör hennes lag. Nu har det väl ingen betydelse men jag har tappat allt förtroende för program ledaren som verkar vara helt blind och hjälper Marika genom att ge fan i att beivra fusk. Det finns väl också en ansvarig utgivare som bara tittat på detta fusk vilket har synts som helst i sändningen.

4 kommentarer

 1. Eugen Sandberg

  Men snälla Lennart, det är ju ett underhållningsprogram. Det ”fuskas” ju lika mycket från båda hållen och det är ju inte heller fusk eftersom det är en lagtävling. Det är ju endast i ett moment där pianisten inte får hjälpa sitt lag och där har då aldrig jag sett något fusk. Även om det skulle vara så – who cares.

 2. Erik N.

  Ni har gjort det bra som orkat se nya Så skall det låta. Fick avsmak för programmet, så snart hela dekolletaget och berget dallrande välde ut över tv-rutan. Osmakligt.
  Sexanspelningar på familjetid i tv, mitt i en i övrigt krystad metoo-kampanj av falska anklagelser, utöver kompetens.sänkande inkvoteringar.
  Vad är det man vill egentligen? Ikväll gav tv2, mycket träffande, svaret i Idevärlden kl 20.00. Visade på värdegrunds-styrning via våra skattefinansierade museer och kulturmedia. Propagandistiskt, enligt momentant rådande politik-vind. På bekostnad av kunskaperna.

  Att TV då är ”tolerant” fördummande, kommer inte som någon överraskning? Vi har Paradise hotel och nasse-barn på slottet. Hyllar genom konsensus-grupptryck skattesmitande svastika-värvare i möbelbranschen. Utan eftertanke eller kritik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.