Idag hade gamla gardet årsmöte i Folkets Hus

Idag hade gamla gardet årsmöte i Folkets Hus

Idag hade gamla gardet årsmöte i Folkets Hus. Gamla Gardet är en Socialdemokratisk förening som består av äldre ”sossar” som möts och diskuterar framför allt frågor som rör de äldres situation i samhället men vi tänker också på frågor som rör barn och barnbarn. På bilden vår ordförande Kuno Moren. I övrigt består styrelsen av Kurt-Åke Sjöström, Ewa Ögren, Barbara Paulsson -Lewandowska, Margareta Rasmusson, Ann-Christine Lejon och undertecknad

Förutom traditionella årsmötesfrågor fick vi en ordentlig och bra genomgång av Bernt Andersson om vilka möjligheter Bostaden nu har efter försäljningen av delar av beståndet, att kunna vara ett bolag som bygger bostäder även åt äldre som Äldrecentra på Väst teg med vård och omsorgsboende samt trygghetsboende. Vi har även fått information av vår ombudsman i arbetarekommunen. Partiet i Umeå måste även ha en plats i politiken och i partiet åt de äldre. Vi tror att många äldre forfarande kan göra mycket åt och för partiet. För de som vill vara med oss i Gamla Gardet hör av er till mig eller någon annan i styrelsen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.