Anders Ågren gör stort nummer av att Ulf Kristensson drog fullt hus i ett rum på Rex

Anders Ågren gör stort nummer av att Ulf Kristensson drog fullt på Rex. Även Nicklas Sandström körde i sin blogg på samma tema. Kristensson hade dessutom med sig flera från centralt håll och så var det folk från länet i övrigt såg jag på bilder. Fullt hus var nog lite drygt 100 personer i den stora salen på andra våningen på Rex

Men självklart ska en partiledare dra fullt på Rex nästan i vilket parti som helst och själv skulle jag tro att den rymmer max 150 personer den lokal man höll till i och tror att minst 95 % av besökarna var moderater. Jag törs säga utan att darra på manschetten att en sådan lite lokal har aldrig vi bokat. Vill Anders skryta över att moderaterna fick ihop fullt hus i den lokalen och är mycket nöjda över det även om jag inte skulle skryta så mycket som Anders för det antalet besökare där många säkert var inpiskade att gå dit.

7 kommentarer

 1. Sixten Jonsson

  Det gäller att passa på nu om man vill träffa honom för efter valet har han nog inte tid.

 2. Jan johansson

  Ha, ha! Lennart Holmlund döper om Moderaternas partiledare Ulf Kristersson till Kristensson. Okunskap eller namnmobbing?/ JJ

 3. Ulf Parde

  Jag var inte inpiskad. Jag ville själv gå dit för att lyssna o ställa frågor. Rent allmänt är dock min politiska inriktning mer höger än vänster.

 4. Niklas

  Så vad är det du vill förmedla Lennart? Att du och ditt parti är bättre för att ni drar mer folk när det hålls tillställningar? Väx upp för fan! Det måste väl ändå finnas viktigare saker att ta upp här i din blogg? Vad sägs om en analys av regeringens senaste förslag om ensamkommande och hur den mottagits av experter?

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Vi skryter inte för att vi har ett par hundra partister på ett möte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.