Moderaterna är ett hot mot en bättre miljö

Moderaterna är ett hot mot en bättre miljö. I alla fall i vår huvudstad Stockholm och jag tror det är likadant i landet. Moderaterna i Stockholm tänker inte införa miljözoner i huvudstaden 2020 om de vinner valet i höst. Det kritiseras självklart av Miljöpartiet, som anser att löftet är oansvarigt , skriver Dagens Industri.

Moderaterna har farhågor om att ett dieselförbud skulle sänka tillväxten i huvudstadsområdet. Det köper inte Miljöpartiet, som menar att tillväxten snarare påverkas av bostadssituationen och kollektivtrafiken. Det handlar inte om huruvida du kan köra in med en äldre dieselbil i Stockholms innerstad, säger partiets miljöborgarråd i Stockholms stad Daniel Helldén till Di.

De motiv moderaterna har visar att de tänker inte ett dugg på miljön. Motivet de har att det kan hindra tillväxten säger detta. Det är trafiken som är den största boven mot klimatomställningen som i stort sett hela värden delar förutom USA och Donald Trump. Stockholmsmoderaterna går hand i hand med Trump. Blir det moderaterna som tänker styra landet då är det troligt att Sverige kommer att styra klimatfrågan åt fel håll då moderaterna är Stockholmsstyrda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.