Skellefteå räcker inte till mot Växsjö och V75 helg på Umåker

Skellefteå räcker inte till mot Växsjö och trav. Det ser ut som om Skellefteå är helt chanslösa i SM finalen. Orsaken är enkel och det är att Växsjö är bättre och Skellefteå tar inte tillvara tillfällena och Växsjös målvakt tar allt. Det är sällan man ser en målvakt göra två helt felfria matcher. Sedan har de ett försvar som inte lägger fingrarna emellan och är bra på att hindra Skellefteåspelarnas framfart framför mål. De klarar av spelet i powerplay också ett spel som gjorde att Skellefteå vann mot Djurgården. Nu är det bortamatch på lördag och då kommer det att stå 3-0 och det går inte att vända.

Visst har det varit roligt om Björklöven haft tillbaka Rahimi i laget men det blir nog bara drömma. Jag har i veckan deltagit för första gången i ett medlemsmöte i Sällskapet Gamla Björklövare. Jag tror också det är första gången jag blivit medlemmar i en förening där jag mer eller mindre känner varje person som var på mötet.

Nu blir det inte att tänka på mera ishockey den här veckan och jag ska inte ens titta på Växsjö mot Skellefteå och orsaken är enkel. Det är V75 helg på Umåker med många fina lopp även om man hade hoppats att få se Propulsion. Det är inte fullt med hästar i varje lopp men det ser trots det inte lätt ut. Men det blir väl som vanligt att när det ser svårt ut vinner favoriterna.

Det är även trav i dag då det är Umåkers duktiga damklubb som är i blickfånget och även där är det riktigt fina lopp där amatören Hultkvist har 3 hästar till start och ännu står de på bra odds, för bra egentligen och det är Samu Sundqvist som kör och det tycker jag är bra just för att han alltid kör bra. Det gjorde inte Mika Fors när han körde senast. Jag kommer i alla fall att ta med alla tre nr 3Höwding Star i avd 2, nr 1 Selmer I. H i av 5 och nr 14COMEWITHAFLASH i avd 6 på V64 kupongen. Lycka till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.