Kulturprofilen ska ha antastat Kronprinsessan

Kulturprofilen ska ha antastat Kronprinsessan.Det är tre källor som uppgett det för Svenska Dagbladet. Enligt Svenska Dagbladet, SvD, ska tre personer nära och i Akademien ha sett Kulturprofilen lägga sin hand på kronprinsessans rumpa vid en sammankomst i Akademiens villa Bergsgården. Det här ska ha skett 2006. Kulturprofilen gör som vanligt nekar, men här fanns det flera vittnen till detta. Han kanske är så van att göra så att han tror det är normalt.

Det här har ju sagts många gånger och att det enbart ska vara ett drev mot honom tror i alla fall inte jag på. Hans fru sitter i Akademin men hon har självklart inte sagt något då de tillsammans hade nyttjat någon lägenhet. Jag fattar inte varför de 10 som nu är kvar försvarar den så kallade kulturprofilen om det nu inte är övergreppen som är profilen. Så här kan det inte få fortsätta och har de inte vett att avgå så är det bara att Kungen ger den avsked för har han rätt att ändra stadgarna måste han ha rätt att rensa upp i smörjan. Den enda vägen som finns är att kicka alla och vända blad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.