Tillerson varnar i förtäckta ordalag för Trump

Tillerson varnar i förtäckta ordalag för Trump. Han var tidigare utrikesminister men fick kicken i mars som alla andra som inte gör exakt som Trump vill. Jag tror inte heller att det blir någon överenskommelse i Korea för de kommer inte att ställa upp exakt på de krav han kommer att ställa utan det är total kapitulation han kommer att kräva. Nordkorea har ju reagerat kraftigt på den militärövning som pågår. De har sett hur han hanterat tidigare avtal som USA har varit med och tecknat tidigare. Han tycks veta bäst i allt.

Så här är referatet i Omni.
USA:s tidigare utrikesminister Rex Tillerson varnar för en växande etik- och integritetskris  i USA i ett uttalande som verkar riktat mot president Donald Trump, rapporterar amerikanska medier.
 Om våra ledare försöker dölja sanningen eller om vi som människor accepterar alternativa sanningar som inte längre är grundade i fakta, så är vi som amerikanska medborgare på väg att ge upp från vår frihet, sa Tillerson under ett tal på en militärakademi i Virginia.

Tillerson fick sparken av Trump i mars och nämnde inte presidenten vid namn i talet, men sa att det är viktigt att amerikaner konfronterar etik- och integritetskrisen bland våra ledare .
Slut citat.

Jag är helt säker på att de allra flesta delar den uppfattningen som Tillerson gav uppfattning för. Vi har hört hur många turer som helst inte minst när det gäller rysk inblandning i det amerikanska valet och de beskyllningar han hade mot Clinton. Det stämmer in på den bild Carl Bild hade i en artikel i Washington Post.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.