USA är 10:e farligaste land för kvinnor

USA är 10:e farligaste land för kvinnor. De kan man inte kallas hedrande utan det är åt helsike och inte nog med det utan det är det enda landet från västvärden som finns på listan. Fråga Trump varför han inte gör något åt det. De här uppgifterna hittade jag på Omni och så här säger deras artikel

Indien är världens farligaste land att vara kvinna i, visar en undersökning av Reuters som intervjuat 550 experter på kvinnofrågor. Landet är framför allt farligt på grund av den höga risken att bli utsatt för bland annat sexuellt våld, människohandel, slavarbete samt tvångsäktenskap.

Nio av de tio länderna som listas i undersökningen ligger i Asien, Mellanöstern eller Afrika. På plats numer tio ligger USA, vilket är det enda av alla västländer att vara med på listan, skriver CNN. LRapporten släpps kort efter att den högljudda debatten om de brutala våldtäkterna som sker i landet återigen blossat upp. Slut citat.

Det här är verkligen skrämmande för USA och man frågar sig att man inte gjort något åt detta varken under Trumps år eller under tidigare presidenter i landet. Att jämställdheten legat lågt det har vi vetet för USA är i grunden ett mycket konservativt land där även kyrkan har ett stort inflytande. Debatten om abort har åter kommit på dagordningen. Det finns mycket man lan säga om USA men nu nöjer jag med Skämms USA.

2 kommentarer

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Du kan inte vara helt frisk Bengtastrom@comcast.net nr du påstår att det är jag som fått fram uppgifterna utan uppgoäifterna har publicerat i hela världen. Jag har inget att skämmas för och inget fel heller på läsförståelsen. Läs och rensa på eget bord Bengt Åström om det nu är du

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.