Tippade glädjande nog fel i går i VM

Tippade glädjande nog fel i går i VM. Sverige var bättre än jag trodde men som det nu blev gick även Mexico vidare så vi får se vilket av länderna som går längre. Schweiz tror jag är bättre att möta än Brasilien som man sa först nu blir det en uppgift för Mexico att ta sig an. Tyskarna fick nu åka hem och det var välförtjänt inte minst för sitt uppträdande mot Sverige både under och efter matchen. De var inte heller bra och då blir man sist i gruppen. Nu blir det spännande synd bara att Larsson fick sitt andra gula kort men den kloke förbundskaptenen och hans stab har säkert en bra lösning på detta. Varför tippade jag på Mexico beror på att jag tippat dem som vinnare av VM och nu har de fortfarande den chansen

2 kommentarer

  1. Gunnar

    Svenskarna börjar bli lite styva i korken och det slutar inte bra. Dessutom har man inte gjort ett riktigt spelmål på tre matcher. Hoppas och tror att det tar slut mot alplandet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.