Nu vill centern och Liberalerna styra med SD(reviderad)

Nu vill centern och Liberalerna styra med SD. Ulf Kristensson har nu pressat Centerpartiet och Liberalerna att bli ett röstboskap och styra med inflytande av Sverigedemokraterna. För mig är det inte alls främmande för i dessa partier finns också mörka krafter och nu är det bevisat att Annie Lööfs och Jan Björklunds tidigare ord med avståndstagande mot Sverigedemokraterna är inte mer värda mer än ett protokoll som skrivs på snön.

De får ju komma med vilka bortförklaringar som helst men överenskommelsen om hur talmannen utses är en överenskommelse för att mörka samröret med SD. Jag är inte förvånad alls men hur är det med centerväljarna att göra upp med ett parti som tar död på landsbygden genom att ta bort hälften av alla stadsbidrag. Alliansen vill nu dessutom ge Sverigedemokraterna ordförandeposter i utskott och där har jag samma uppfattning man gör det för att styrs med Sverigedemokraterna. Det här är med 100% ig säkerhet förhandlingar som Kristensson Ulf moderatledare gör med Sverigedemokraterna det förstår en döv och en blind utom journalisterna i olika media.

Revidering. Idag när jag åkte från Bjurholm efter att ha varit dit och handlat så hade man från både Libetaletna och centern hoppat av vad man varit enig om . Björklund sa att han fattade inte varför Billström gick ut ned detta nu och att han ville ha en bred uppgörelse som vanligt om fördelning av utskottsplatser. Anne-Lööf sa inte samarbete med SD. Reporterns analys var att han trodde inte Liberalerna och centern trodde att det skulle bli ett sånt offentligt liv om detta och även att partifolk blivit bestörta över Billströms utspel, men att M och KD yänkte på ett samarbete om val av poster tillsamans med SD. Vi får se och höra för fortsättningg följer.

3 kommentarer

  1. Pingback: #alliansenhjärtasd ? | En fjällbos funderingar

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Just det hörde jag i ekot kl 12:00. Nu när köjag kommit hem har jag ändrat i bloggen men samtidigt har jag funderat över hur överenskommelsen kom till och varför sa L och C inte nej direkt. Ekots reportrar trodde det blev för mycket protester internt och externt. Men det skedde ingen som nekat till att det fanns en sådan uppgörelse i alliansen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.