Två riktigt kraftiga åskväder inom samma dygn

Två riktigt kraftiga åskväder inom samma dygn. Det är sällan man får uppleva så kraftiga åskväder på så kort tid. Det kändes nästan som att man var i Thailand. Det som var i går eftermiddag var dock lite kraftigare. Det blixtrade och small på samma gång och blixtarna hördes nästan som de slog sönder huset. Sedan var det som om någon hade slagit på duschen som mest. Det som kom i natt var det nog lika mycket hällregn i men lite längre tid mellan blixten och knallen.

Det regn som kom var mer än välbehövligt och några riktiga skurar till kanske bönderna hinner få en foderskörd till men även potatisen behövde detta. Det här typen av väderfenomen kommer självklart på grund av klimatförändringen då temperaturen håller sig över 20 grader hela dygnet och dessutom är inte husen byggda för att kyla ned. I stugan går det bättre att anpassa temperaturen då det finns en luftvärmepump installerad. Men var lugn över värmen det är inte så länge till första frostnatten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.