Tala verkligen om en riktig skitstövel

Tala verkligen om en riktig skitstövel. Ni får ursäkta mig men denna gång hittar jag inget annat ord för USA,president Donald Trump. Han tror inte på sitt eget CIA utan har valt att tro på Saudiarabien. Det gäller mordet på journalisten Jamal Khashoggi som det finns bevis på mördades på Saudiarabiens konsulat i Istanbul. Sagan förtäljer inte om det beror på att han har ett uppenbart hat mot Journalister eller något annat.

Men vad kan konsekvenserna vara att han inte litar på sitt eget underrättelseorgan. Vem ska han tro på i stället i en mycket orolig värld ska ha då lita mer på Saudiarabien eller CIA. Vad ska de tordas berätta för sin egen president egentligen. Ska han låte de bli en spottkopp i hela världen. Hans försvar av Saudiarabiens regim följer samma mönster som när det gäller relationerna med Ryssland.

Jag säger då detta att inte en president eller annan regeringschef måste vara en riktig högoddsare på travspråk. Jag världen har fått fler och fler högerextremister än som förut bott på jorden och det kommer att bli jordklotets undergång

Jag tycker Carl Bildt hade en jättebra kommentar om detta på Twitter där han skrev följande
Om du köper amerikanska vapen är emot Iran  då kan du döda och förtrycka så mycket du vill 
Tack Carl Bildt för den kommentaren den gillar jag skarpt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.