Nu har ett gammalt budskap blivit inne igen

Nu kör man hårt med gammalt budskap. Det gäller att vi måste motionera mera om vi ska hålla oss friska. Att det är helt rätt råder det ingen tveksamhet om. Jag började för länge sedan när jag var alldeles för fet och knappt hade ork att ta mig upp i rummet på stadshuset en måndag morgon.

Efter det tog jag tag i motionen genom att börja gå stavgång och det var bra och jag mådde bättre. För knappt ett år sedan fick jag problem i ryggen då jag fick värk och myrkryp så det blev ingen motion. I Juli fick jag en ny medicin mot diabetes som hette Sunjardy som mer eller mindre höll på ta mitt liv.Fick inte i mig mat på en hel månad och rasade därmed i vikt och vägde som minst 65,7 kg.

All ork och alla muskler försvann snabbt och nu får jag lov att börja att bygga upp musklerna igen och det blir med samma metod som tidigare nämligen stavgång. Jag har djävligt dålig kondis och får ibland träningsverk och ont i benen där jag en gång hade muskler men det är bara att träna på och jag är också säker på att träning är en bra medicin mot diabetes. Det är för mig helt säkert 1000 gånger bättre än Sunjardy.

Vi som bor i Umeå har en av världens bästa motionssträckor att röra sig på. Det kan inte finnas bättre promenadstråk än det som går efter den vackra Umeålven. Det finns hur bra avsnitt som efter älven från Strömpilen till Baggböle eller nedanför Baggböle Herrgård. Det är upp till var av en att sköta sin hälsa. Det är dags att det bildas grupper som tar tag i motionen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.