Corazza Bildt sågade M i TV4,s morgon TV

Corazza Bildt sågade M i TV4,s morgon TV. Det förvånar inte att hon tar ordentligt. Det som det skulle gälla var om hon skulle få stå på valsedeln. För min personliga del känns det trots allt bra eftersom hon säkert skulle dra mer röster än fd. partisekreteraren Tobe. Han har inte alls något sätt att vara som jag tror skulle göra att han drar röster. Hon sa betydligt mer nämligen att hon ev skulle lämna partiet när hennes uppdrag i EU parlamentet är över. Gå in på TV4 play och se vad hon sa. Så här skriver Omni om detta

%Ï EU-PARLAMENTSVALET 2019 Anna Maria Corazza Bildt tror att petningen av henne har att göra med Moderaternas sätt att behandla kvinnor. Vid dagens presskonferens där hon meddelade att hon lämnar partiet efter sommaren drog hon paralleller till hur Anna Kinberg Batra tvingades bort från partiledarposten förra hösten.

 I vårt parti finns det ett mönster att behandla kvinnor på det här sättet. Vi måste förändra kulturen kring hur vi behandlar kvinnor i partiet, säger Corazza Bildt.

I fredags petades Corazza Bildt slutgiltigt från Moderaternas lista till valet till EU-parlamentsvalet i vår.

Jag ska vara upprepa en sak som hon sa och hon menar att hanteringen liknar hur man jobbar i Ryssland. Jag tycker det här var bra för röstar man på moderaterna efter detta och hur de behandlar människor. Det är numera folk som ville ha Kristersson som säkert har skött om utrensningarna både om Kindberg-Batra och nu Corazza Bildt. Utrensningarna har gett den sparkade partisekreteraren en säker inkomst. Media som inte granskat detta saknar kunskap om att granska moderaterna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.