Riksdagsman i styrelser med dömda

Riksdagsman i styrelser med dömda. Det är precis vad som varit en moderat riksdagsman bi inkomster under sitt uppdrag som riksdagsman. Det här visar tycker jag på vilken syn moderaterna har på lag och ordning. Den riksdagsman det handlar om är moderaten Jörgen Andersson som satt i riksdagen 2010-2018,men även satt i bolagsstyrelser tillsammans med personer dömda för ekobrott under sina mandatperioder.

Han gjorde heller aldrig någon anmälan trots att det är en en lag på att man ska anmäla dessa. Han satt bl.a. i två styrelser med inriktning mot sk kryptovalutor, skriver till SVT och att uppdragen varit officiella och publicerade. Nu sitter han inte längre i riksdagen men ni vet hur moderaterna pratar om lag och ordning och så gör man så här. Ingen ska inbilla mig att man visste om detta hos M kollegorna i riksdagen. Även om han nu slutat måste det finnas regler som ger ett straff av något slag om man bryter mot lag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.