ATG är en ren parodi

ATG är en ren parodi. I kväll skulle det vara V75 med uppesittarkväll. Det fungerade inte då det inte gick att logga in och spela. Det här är inte första gången utan minst en gång till i höst. När det gäller att snabbt logga in har man inte de kunskaper som behövs. Jag funderar över varför man inte jobbar med hur vi spelare vill att det ska fungera. Vi vill kunna logga in och spela och det ska fungera direkt och alltid. Det verkar inte vara byggt för oss spelare utan några tekniker som leker. Ägarna till Atg måste ta tag i dessa frågor och sätta dit folk som kan underlätta för oss spelare.

2 kommentarer

 1. Fredrik

  Ett I-landsproblem, om ens det, ett ”rikemansproblem i ett I-land” närmare bestämt faktiskt.

  Kanske borde ägarna till ATG (staten) först öka lönerna för alla dem som jobbar inom vård och omsorg som inte kan vara med sina nära och kära på jul- och nyårshelgerna (och alla andra varannan helg resten av året). Och dessa underbara änglar som dessutom i princip alltid är underbemannade.

  Men, när rikedomen kommer in så går den socialdemokratiska ideologin ut – verkar det som.

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Travet betalar tillbaka stora mängder till staten men de bestämmer inte vad staten ska använda pengarna till

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.