Donald Trump avslutar 2018 med hot

Donald Trump avslutar året med hot. Visst har USA en mycket märklig eller är han inte riktigt frisk. Nu hotar han att stänga gränsen mot mot Mexiko om inte USA,s kongress godkänner finansieringen av muren som han vill bygga. Det är också ett bevis på att han inte respekterar hur de demokratiska institutionerna fungerar. Han visar klart och tydligt att han är en diktator. Så USA som säger sig vara en demokrati inte längre kan betecknas som sådan. Han gör också som vanligt han skriver detta på twitter. Han kräver även att kongressen ändrar de ”löjliga migrationslagarna”. Bara detta visar att han har många fel och obegripligt att det är så många amerikanerna gilla det dårskap han sysslar med

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.