Väntad förlust mot Södertälje borta

Väntad förlust mot Södertälje borta. Matchen gick dock till förlängning men man vinner inga matcher med folk i utvisningsbåset. Man vann antalet minuter i utvisningsbåset med 12-2. Det här går åt skogen om ingenting görs. Tippad som ett topplag men i poäng kommer man närmare ett kval. Det här är fruktansvärd dåligt och nu har man bara en på skadelistan. Är det hela tolv spelare som har ytterligare ett år kvar på kontraket så då försvinner ytterligare en säsong och målet att nå SHL kan man stoppa i arkivet. Det är många som bär ansvaret för detta och när kommer man att utkräva ansvar. Vilken skit säsong och det går inte att spela den typ av ishockey man gör. Försvaret skulle vara bra den här säsongen men det håller i alla fall inte jag med om

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.