Match 18:00 mot Oskarshamn i A3 Arena

Match 18:00 mot Oskarshamn i A3 Arena. Det är en match mot serieledarna Oskarshamn som leder serien och har 30 poäng mer än Björklöven. Det kan också sägas som att de har vunnit 10 matcher mer. De har gjort 114 mål mot Björklövens 86 och de har släppt in 68 mål medan Björklöven har släppt in 32 fler nämligen 100. Det visar att det är en stor klasskillnad. Vad vill jag ha sagt med detta, jo att man ska inte tro att Björklöven har någon chans denna kväll. Trots detta ska jag gå dit i kväll. Varför kanske du frågar och det svaret är enkelt då jag gillar ishockey och Björklöven är mitt favoritlag.

Den här säsongen tycker jag är helt misslyckad men så har de sett till att de har en sportchef som har ett gott ryckte och som lyckas. Jag vet inte säkert men jag är helt säker på att deras trupp är betydligt billigare än Björklövens är. Det är inte bara att lägga ut mycket pengar och tro att man köper in en massa spelare. Man måste kunna ishockey och ska man värva ska man värva ett lag. Det tycker inte jag att Björklöven har gjort, och ni som följt min blogg vet att jag tycker inte den förre sportchefen hade någon bra cv. Nu ska en ny vara klar men vad kan han göra när många av dagens lag har flerårskontrakt kanske ända upp till 12 stycken

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.