Vänsterpartiet går inte att lita på

Vänsterpartiet går inte att lita på. För mig är det ingen nyhet för det har jag upplevt många gånger. Den värsta gången var ändå när ingen av dem agerat kränkande mot våra tjänstemän på ekonomikontoret. Alla vi andra politiker i KS au tyckte det och de ställde inte upp på de utbildningar vi hade efter detta.

Nu har Sjöstedt sagt först att han ville ha Stefan Löfven som statsminister men de orden är inte värda ett enda dugg. Hans agerande nu innebär att han i stället väljer att föredra Ulf Kristersson som statsminister. Han har hundratals gånger sagt att han tillsammans Kristersson ska väcka misstroendeförklaring mot Löfven och regering om de lägger fram endera förändringar i LAS eller när det gäller hyressättningen för nyproducerade lägenheter. Moderaterna kommer då att ställa upp på detta trots att de inte är emot förslagen.

Då blir det endera nyval eller så blir det för Kristersson att bilda regering med stöd av Sverigedemokraterna. Han hör det utan att ta hänsyn till vilka effekter det får. Då får han jättestora förändringar i arbetsrätten och då blir det inte bara förändringar i turordningsreglerna och inte bara fri hyressättning i de nyproducerade hyresrätterna utan helt förändringar med fria marknadshyror. Så blir det med en moderatledd regering som med säkerhet söker stöd hos Sverigedemokraterna. Han glömmer dessutom bort att det är den blocköverskridande uppgörelsen som gjort att vi inte har en Moderatledd regering med stöd av SD som styrt Sverige nu. Jag har och har haft den bestämda uppfattningen att Vänsterpartiet är inget parti man kan lita på eller gör uppgörelser med varken på riksnivå, regionnivå eller kommunal nivå

4 kommentarer

 1. Trams

  Höj skatten på ditt eget hus i stället. Du som har råd… 18500 kr mer i fastighetsskatt/år för dig är inte mer än rimligt. Iaf när du själv tycker att det ska vara moms på hyran.
  Varför ska en fattig som jag betala 1542 i moms per månad? När jag redan hyresmässigt är straffad för att jag bor i en trea som jag inte behöver. Jag blir tvingad att bo i en för stor lägenhet för att vi haft ett värdelöst kommunalt styre senaste 20 åren som inte sett till att det funnits lägenheter som matchar efterfrågan.

  Hmmm… Få se.. Vilka är det som styrt??
  Just det.. Man kan lira på S. Det går åt helvete med allt när de styr.

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Jag kan tala om för dig att vi i hela vårt liv bott i hyreslägehet. Nu flyttar vi till en mindre öägenhet. Moms på hyran sänker kostnaderna för hyreslägenheter för då får man drav av byggmomsen och i det gamla beståndet får man dra av alla kostnaderna för drift och underhåll. Du skriver om saker som du inte kan ser jag. Om fastighetsägarna ska gå på ditt förslag att höja fastighetskatten för mig i min hurda lägenhet drabbas alla vhyresgäster i hela Sverige

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Jag har hållit alla uppgörelser som jag gjort både som ombudsman i Byggnads och inom politiken. Det kan duvta reda på genom att fråga Byggarbetsgivarna och de poliska uppgörelserna jag gjort ned andra partier. Du borde hålla dig till sanningen. Det kommer man längst på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.