Flyttbestyren överskuggar allt annat

Flyttbestyren överskuggar allt annat. Nu packas det för fullt och Inger sköter det mesta av det. Mest förvånande är att man samlat på sig så fruktansvärt med saker som man inte behöver och till och med aldrig använt. Det blir bra många lass som går till PMU förutom de saker man var hit och hämtade med lastbil. Det känns ändå bra att sakerna kan tas om hand och återanvändas. Det var bland annat runt 40 årgångar av allt om man som Inger har.

Själv har jag alldeles nyss slutat att sätta in korten i fotoalbum så det har blivit några lådor med fotoalbum som vi ska spara. Det är klart att när man har en lägenhet på 106kvm finns det för mycket att spara i. Nu blir det nog vår sista rensning då ingen vill ha de grejer vi sparat. Vi har som ni förstår inte haft tid med loppisar eller sälja på nätet förutom några enstaka saker ett matbord med stolar och en motionscykel. Böcker och märken är det några som fått ta vad de vill och gamla S-märken har partiet fått ta. Lördag förmiddag ska allt vara packat för då kommer Magnus med bilar och bärare så då tömmer vi lägenheten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.