Löven förlorar troligen idag

Löven förlorar troligen idag. Visst vann man senast på övertid men nog var det mycket tur i den segern. Jag får skäll av många för att jag tror på förlust och för en som spelar kan man inte bara spela på dem gör att man hoppas. Jag förlorar hellre på om de vinner än tvärt om. Det är Västerås man möter som har gjort en bra säsong och har 18 poäng mer än Björklöven. Västerås har 19 segrar full tid mot Björklövens 11 och det säger allt om styrkan.. vid senaste segermatchen var de inte det bättre laget men vi får hoppas på ett under för det behövs om det ska bli vinst. Målskyttet i Löven är uruselt och det är bara två lag som gjort färre mål nämligien Vita Hästen och Pantern

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.