Dessa värdelösa travexperter

Dessa värdelösa travexperter. Man måste ändå ge de experter som TV4 och kanal 12 har ett stort minus för sina förslag. Det är ytterst sälla de har några idéer som är värt att lyssna på. Ta bara det senaste exemplet som skedde nyss i V75,s första avdelning. Idag var de så snett ute så man undrar hur de ser på trav och om de kan något trav.

I första avdelningen var de helt inne på att häst nummer 1 Vanessa FC som kördes av Ulf Olsson Sveriges segerrikaste kusk som var favorit skulle vara helt chanslös enligt Mikke Nybrink. Vi vet nu att det blev en säker vinst för Ulf Olsson och jag undrar verkligen om Nybrink och hans kvinnliga kollega tog bort honom från sina system. Det måste väl gå att hitta de som kan travet bättre som någon äldre kusk som slutat tävla och som kan följa en uppvärmning och se om hästarna ser bra ut i värmningen.

En kommentar

  1. Gunnar

    Helt ense, bäst är att man bildar sig en egen uppfattning för då slipper man blir arg på dessa klåpare till experter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.