Sverigedemokraterna är egoister

Sverigedemokraterna är egoister. Nu har deras gruppledare i Stockholm funnit en väg att få dubbla löner. Det har Omni skrivit i en artikel. Det lyder som nedan och visar på just detta och du bedömer själv om de tycker det är riktigt. Sy här lyder den

%Ï LOKALPOLITIKEN I STOCKHOLM Peter Wallmark, gruppledare för Sverigedemokraterna i Stockholms stad, är politisk sekreterare åt sig själv och lyfter därmed dubbla löner. Det rapporterar Aftonbladets och Viafrees program 200 sekunder. Wallmark motiverar den dubbla lönen med att Stockholms borgarråd har högre lön än vad han får.

 Vi gör inget felaktigt med vårt kanslistöd. Vi använder det till mig och fyller upp det som ett gruppledararvode, säger han programmet. Stockholm stads personaldirektör Anita Lidberg kommenterar lönesättningen.
 Under mina 20 år i Stadshuset har jag inte sett något liknande hos andra politiska partier, säger hon. Slut citat.
Jag tycker i alla fall att det är ett märkligt agerande och att man plussar på gruppledarearvodet och att han ska ha lika högt arvode som borgarrådet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.