Moderaterna och KD, slakt av arbetsförmedlingen

Moderaterna och KD, slakt av arbetsförmedlingen. Idag har det lagt ett enormt stort varsel om uppsägningar. Ansvaret för detta är M, Kd budgeten som även stöddes av SD där man tagit bort pengarna till AF som de aldrig gillat. Det här visar att det är ett stort fel i riksdagens behandling av budgeten. Även inför förra perioden så fick MP och S regera ett år på en annan majoritets budget och så blir det även i år. Nu gäller det att tala om för svenska folket att de tvingats styra med en moderat/kristdemokrat budget. Man bör göra om budgetsystemet så det är den sittande regeringen kan för den politik man vill. Så här skriver Omni om detta som gör att flera tusen människor blir arbetslösa

%Ï ARBETSFÖRMEDLINGENS FRAMTID Statsminister Stefan Löfven (S) säger att det ytterst är Ulf Kristersson (M) som är ansvarig när Arbetsförmedlingen nu varslar var tredje anställd. Han syftar på Moderaternas och Kristdemokraternas gemensamma budget som röstades igenom i riksdagen efter stöd från Sverigedemokraterna.

 Den här förändringen gjordes på en servettskiss. Med ett slag förde man bort pengar, säger han under en presskonferens på onsdagen.
Löfven säger vidare att det nu är Moderaterna, Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna som får stå i skamvrån . Slut citat och att hålla med Löfven

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.