Väntad förlust mot topplaget Karlskoga

Väntad förlust mot topplaget Karlskoga. Ja det tycker jag gör det har hänt mest hela säsongen. Nu spelade de bra vissa stunder men mål blir det aldrig, däremot tar man på sig onödiga utvisningar. Så inte matchen men referaten brukar för det mesta vara som det spelas. Jag tror många hade stora förhoppningar eftersom målskyttet kom i förra matchen. För hoppningarna om kval uppåt föll bakåt medan kval neråt kom närmare.

Sedan förstår jag inte att man tar ut målvakten i slutet. Jag vet inte om det lönat sig mer än en gång däremot har man fått många insläppta mål i tom kasse. Nu blir det Pantern borta på fredag men jag har inga större förhoppningar om vinst trots att Löven är lite före i tabellen. Det som gäller nu att man får en ny sportchef på plats som kan och orkar vända skuta och som värvar rätt. Ska ishockeyn fortfarande ha kvar intresset hos publiken måste det hända något stort för att så pass stor publik som man trots allt har vill se ett bättre lag än nuvarande för jag tror inte nuvarande lag kan prestera bättre och nå toppen. Målet att nå SHL som finns tvingas man ändra på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.