Ny bortamatch för Löven och idrottsgalan

Ny bortamatch för Löven och idrottsgalan. I kväll möter Björklöven Pantern borta. Många tycker jag är en pessimist när det gäller Björklöven men vad annat kan man vara efter det spel man presenterat. Man ligger ju i botten av tabellen och serien är snart slut. Jag hade mycket större förväntningar på detta lag som enligt Fagervall och experter skulle ha den kvalitén att de skulle konkurrera om en plats i SHL. Det är långt ifrån ett lag som skulle kunna göra detta. Man är bra på att skjuta men det blir sällan farligt och det beror på att det finns inga Löven spela som krigar framför mål. Kanske är det så att inga forwards törs gå mot mål för de är rädda för att få ett skott i skallen. Nu väntar vi på en ny sportchef vilket är ett måste och man måste fråga sig om det inte varit bättre att Fagervall varit kvar som GM och att man tagit in en annan tränare. Tyvärr får vi inget svar på detta. Enligt mitt tycke var de som värvats in denna säsong i de flesta fall misslyckades. Nu har man Pantern borta ner i Skåne och jag har mycket svårt att tro på vinst. Man kan diskutera vilket fel det är men jag tycker hela laget saknar energi.

I går var jag och många andra inbjudna till idrottsgalan som hölls på Folkets Hus och det var ett trevligt arrangemang. Möjligen var det lite fel i tiden då många av IFK Umeås duktiga skidåkare var borta på VM. Otur där att det blev ett missöde mellan två Svenskor och jag tror att om inte det skett har vi haft en världsmästare från Umeå nämligen Jonna Sundling. Under galan var det många som fick utmärkelser och förutom skidor och innebandy var det roligt att se att simningen i Umeå är på uppgång och det måste vara speciellt roligt för Monica Engström som är ordförande i Umeå Simsällskap som i vardags kallas USS. Jag hade än en gång förmånen att få sitta med Toini Rönnlund som självklart var nöjd över barnbarnet Elinas framgångar detta år. Jag fick självklart tillfälle att träffa många idrottsledare och tycker det är rätt att dessa får uppmärksamhet. Utan bra ledare blir det inga framgångar. Självklart blev det även pris till IKSUs damer i innebandy som jag tror är det bästa lag som vi någonsin haft i någon idrott och som snart har glömt bort hur det är att förlora. Jag hoppas bara att den här typen av arrangemang kommer att fortsätta men med lite lägre ljud så man kan prata med varandra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.