Moderatledaren låser inte vapenskåpet ,och sportreflektioner

Moderatledaren låser inte vapenskåpet , sportreflektioner. Idag har vi fått reda på att man kommit på moderatledaren att han låser inte vapenskåpet. Orsaken han skyller på är att han glömde låda skåpet när han jagat färdigt. Men vi ska inte tro på det för han måste ha haft skåpet öppet länge. Han säger samtidigt att han inte gjort något brottsligt. Jag kan inte vapenlagarna men har trott att det är viktigt att man följer dom. Jag undrar ur han har låtit om det varit Stefan Löfven som gjort samma grej.

Björklöven är fortfarande ett dåligt lag och drömma om att kvala det kan bara vara önsketänkande. 22 skott igår i sista perioden och inget mål är inte godkänt. Spelet totalt är inte godkänt. Power play kan inte vara sämre och jag håller med David när han skrev följande på sin blogg. Men icke så nicke. Det blev en ny förlust, den här gången mot mighty Pantern, spetlösa Pantern. Nu står Björklöven där med sämst effektivitet i serien, sämsta powerplayet, sämsta boxplayet, inte en spelare i topp 25 i poängligan, ingen defensiv stabilitet och ett konstant hackande målskytte.  Slut citat David Pettersson. Nu slipper man troligen kvala säg kvar för det har kunnat bli en rysare. Den här säsongen är ett totalt misslyckande och det är många som har ett ansvar för detta och främst är det spelarna som är på isen.

Längdskidåkningen blev som väntat med en total dominans av norskorna med den tidigare dopade Jouhag och jag är inte förvånad över Kallas prestation där hon blev sexa och det syns hur väl som helst att hon inte är i form. Däremot gjorde debutanten Frida Karlsson ett kanonlopp och blev femma efter att ha rykt ifrån Kalla i slutet. Synd bara att Ebba Andersson inte var kry och inte kunde starta för där tror jag vi haft en silvermedalj. Det ser bra ut för framtiden med Stina, Jonna, Ebba, Frida och några till som är bra.

Tyvärr så är det fruktansvärt tunt med herrar som vi får hoppas på i framtiden. Här måste förbundet ha missat föryngringen efter våra stor stjärnor som Johan Olsson och Marcus Heller. Nu får vi bara hoppas att några juniorer kommer att blomma ut på samma sätt som damerna gjort.

2 kommentarer

  1. Björn

    Är det inte bättre att du tar reda på vad som gäller om vapenförvaring innan du indirekt beskyller honom för att ha begått ett brott Lennart.
    RPSFS 2009:13
    kap 17 §1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.