Säsongens näst sista hemmamatch

Säsongens näst sista hemmamatch. Det gäller för Björklöven i kväll. Såg att lagkaptenen trodde att det fanns en chans att få kvala och spela vidare. Jag har svårt att förstå vad han grundar detta på. Man har Tingsryd och Pantern kvar hemma och chansen tror jag försvann mot Pantern borta. Sedan har Löven MoDo och Leksand borta och där blir det ingen trepoängare. Västervik har man svårt eller nästa omöjligt att gå förbi då Västervik har 3 poäng mer och 2 plus i målskillnad. Södertälje har man en liten chans att gå förbi men även där skiljer 3 poäng och de har minus 8 mål och Björklöven har 21 minus och det visar att loppet är kört för att kvala. Nu är det viktigaste för Löven att få en sportchef på plats som får börja forma nästa säsongs lag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.