KD tänker sig ett samarbete med SD

KD tänker sig ett samarbete med SD. De skulle till och med kunna samarbeta med SD. Vi kan se att KD ljög i valrörelsen där hon sa att inget samarbete med KD. Men de och M lade en budget i dec som fick stöd av SD. Redan då var samarbete md SD ett faktum och ett bevis för samarbete. Nu i går sa hon precis att det kunde göra med KD. Jag fattar inte hur Kristdemokraterna samarbetar med ett parti som har sin bakrund i främlingsfientlighet och rötterna i nazismen som bland annat hade en rasideologi och utrotning av judar. De har en syn som inte ser att och tycker att alla människor har ett lika värda.

Nu ser att i dagens media att även moderaterna kan tänka sig uppgörelser med Sverigedemokraterna. Det innebär att även moderaterna kan tänka sig uppgörelser med SD. Inga betänklighet har Kristersson.

6 kommentarer

  1. Gert Lindmark

    När inte vi vågar ta debatten utan bara har antirasistiska argument, utan att debattera det vi tycker är fel, så kommer vi att vara tvåa hela tiden.. Det borde vara bättre att se om det finns någon möjlighet till samarbete i vissa frågor om inte så finns argument till varför inte. Men att inte våga ta debatten är ynkligt av ett arbetarparti.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Nu har du helt fel. Vi tar och har tagit den debatten om att inte samarbeta med SD

  2. MM

    Undrar hur Alf Svensson mår, å hur kan pingstvänner i Lycksele å övriga länet stampa takten till ett parti som har en mylla av judehatare, å bruna fötter

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      KD har sagt till väljarna och det har även Mbgjort att man inte ska förhandla med SD och nu gör man det. C och L i sin tur stod fast vid sitt stöde att inte förhandla med SD. Att lova saker i ett val och inte stå fast vid det skadar tilltron till politiken

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.