Hur går det med Björklövens lagbygge

Hur går det med Björklövens lagbygge. Vi har än så länge sett nyförvärv till Björklöven nämligen 22 årige Pontus Andreasson från Frölunda som har goda vitsord och när detta skrivs ser jag på Frölunda mot Djurgården och ska man platsa i Frölunda måste man vara bra. Sedan har det ryktats om Anton Öman som förra säsongen spelade i Malmö. Han är den typen av back som gillar som vänder spelet snabbt och som skjuter bra. Det har stått i media att det är en kamp mellan Löven och MoDo och då är jag säker på att MoDo går vinner ur den striden av ekonomiska skäl.

Björklöven hade en sportchef som kostade på fel spelare vilket gav ett dåligt sportsligt resultat och en förlust ekonomiskt. Det ska arbetas igen om man inte riskerar föreningens överlevnad. Det begränsar utrymmet för sportchefen och då finns inte pengar för Öman skulle jag tro för det ska till fler spelare. Några av de spelar som skulle kunna hjälpa till att höja kvalitén har även försvunnit. Jag avslutar detta med att tyvärr går Öman till MoDo.

Vi hoppas att vi får se att lagbygget kommer vidare så försäljningen av årskort kommer igång. Många var besvikna förra säsongen och var tveksamma om lösa årskort och jag sa samma sak åt alla vänta till du får se vem som blir sportchef . Nu är han på plats och det lagbygge han höll i i Oskarshamn blev lyckat och nu är de i SHL. Den trupp som de hade att tillgå var långt ifrån så kända som Björklövens trupp var men de blev ett lag och ishockey är ett lag och en viljestark sammanslutning där man lyckades nå SHL då alla drog åt samma håll. Nu när jag skriver färdigt den här bloggen leder Frölunda över Djurgården med 4-2 och jag hoppas att Frölunda även leder efter 3 perioder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.