Moderaterna har fått hjärnsläpp

Moderaterna har fått hjärnsläpp. Ja är det inte det så är det något annat stort fel. Budgeten för nästa år kommer inte förrän till hösten och först lägger regeringen sin budget och sedan brukar oppositionen. Det är ingen budget som ska läggas nu som rör budgeten för nästa år. Det är väl på tiden att de följer de regler som gäller. Nu fick de stå och presentera mer pengar till polisen trots att det är ingen budget som ska tas i riksdagen. Det är oerhört svagt av journalisterna att inte de reagerar på detta system från moderaterna. Man kan tro att aktuellt är en del av moderaterna kampanjapparat.

Den budget som gäller för i år är den budget moderaterna och KD kuppade igen med hjälp av Sverigedemokraterna vid årets slut före någon regering fans på plats bara en expeditionsministär som inte får lägga en budget. Det är moderaterna som redan nu som måste ha insett att de hade fel när budgeten las. Vi får väl se när de inser att ingen budget för nästa år ska läggas nu. Det måste vara kaos i hela partiet när de gör så här och Kristersson måste ha tappat greppet helt. Någon djävla ordning måste det vara även hos den nya högern/ moderaterna

2 kommentarer

  1. Günther

    Om det är så att ingen budget ska ändras, varför är då S med stödpartier och ändrar i M+Kd budgeten?
    Och om det är så att det är en budgeändring så kanske det kan anas i den rubrik M satte på sitt förslag? Från Moderaterna hemsida:”Gemensamt förslag till vårändringsbudget från Moderaterna och Kristdemokraterna”

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      De tillförde inget nytt som ska gälla från 2020. Har man kunnat ändra har man gjort det

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.