Vad är det för skumt med Donald Trump

Vad är det för skumt med Donald Trump. Han lämnar inte ut sina deklarationer och är den förste president som inte gör det. Han hotar folk runt om kring sig och byter personer runt om kring sig i stort sätt lika ofta som han byter slips. Så här skriver Omni.

%Ï USA:S FRAMTID Donald Trump har stämt de två storbankerna Deutsche Bank och Capital One för att stoppa utlämnandet av hans deklaration till kongressen. Det rapporterar New York Times.

I en kommentar menar demokraterna Maxine Waters och Adam Schiff att stämningsansökan saknar grund, och att den är dömd att misslyckas.

 Som privat affärsman använde Trump rutinmässigt sin välkända stridslystnad och rättegångshot för att skrämma, men kongressen kommer inte avskräckas från att utföra sitt konstitutionella uppdrag, säger de i ett uttalande enligt Politico. Slut citat Omni

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.