Vad sysslar liberalerna med

Vad sysslar liberalerna med. De ska ha ett extra landsmöte eller vad det nu heter hos partiet. Samtidigt har man en rådgivande medlemsomröstning och där kräver man att ombuden ska rösta som den rådgivande medlemsomröstningen i distriktet sagt. Det tycker jag är att hyckla med det högsta beslutande församling som man har inte ska rösta som den personen vill. Då har man inte förtroende för de ombud man har att de som fått det förtroendet ska gå med bundna mandat. Då är det meningslöst att gå på landsmötet om man inte får rösta som man vill. Jag antar att de ombud man utsett är de som man har förtroende för. Det verkar inte vara så många som röstar i medlemsomröstningen, men inte hur många % av medlemmarna. Jag fattar inte heller varför man utsett en valberedning om de som sitter i den ska föra fram det distrikt man tillhör och inte vem man tror är bäst för partiet. Det tror jag inte en medlemsomröstning ger för då blir det vem som lyckats bäst i sin kampanj. Jag är glad över att vi inte har rådgivande omröstningar utan ombuden tar alltid ställning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.