Post Nord Sveriges största flopp

Post Nord Sveriges största flopp

Post Nord Sveriges största flopp. Jag har aldrig trott att det som många har klagat på företaget men det är nog värre än man kan tro. Att man inte klarar en sådan enkel sak som att leverera VK till min adress där jag är nu är för mig fullständigt obegripligt. Vad är det för chefer som inte ser till att verksamheten fungerar. Har det varit ett vanligt företag har cheferna fått gå omedelbart.

Jag tycker även att det är svagt av VK att man inte kan ringa efter 12:00 om man inte fått någon tidning. De säger och skriver då att man får ta kontakt med sitt lokala postkontor. Det är svammel och inget annat. Jag rekommenderar VK att prova hitta rätt på en telefon som går till ett lokalat postkontor. Jag lyckades inte hitta något utan man hamnar där ingen vet något om något brist i utdelningen. VK har skrytet om sin granskning men man tar inte ansvaret för att tidningen kommer till oss som betalt för att få tidningen.

Varför stänger man kl 12:00 och inte har ett dugg vetskap om när posten kommer till den ort den ska skickas. Jag har köpt VK för att få den till Min adress och då är det inte jag som ska jaga Post Nord. Hur kan VK göra en upphandling och inte ta ansvar för den upphandling man gjort. Vilket helvetes liv det skulle varit om tex en kommun gjort samma sak, då skulle det varit stora svarta rubriker. Jag tycker det är uselt av VK att frånsäga sig ansvaret om att jag som betalt för att få tidningen sänd till mig dessutom ska ringa till den upphandlade företaget som inte går att nå som vet om hur det ser ut.

Jag tycker det är uruselt av VK att inte ta ansvar att tidningen distribuerats rätt. Jag tycker och kräver att VK tar sitt ansvar att jag får min betalda tidning inklusive leverans och ändrar och har öppet telefonen till utebliven tidning mycket längre än till kl 12:00. Jag kräver dessutom att VK tar kontakt med den som ska leverera tidningen till mig och inte gjort det. Jag har varit här i tre dagar sedan jag begärt förflyttning av tidningen men har fått den en dag och det var nu på tisdag.

Så ett avslut om Post Nord och det finns bara ett sätt och det är att byta ut alla som inte fungerar och staten måste göra sig av med ett bolag som inte fungerar på så enkla saker som postdistribution. Jag säger fy fan för alla som inte duger till att se till att får på rätt tidning till en plats där folk tar ansvar. Det var hur bra som helst före en detta djävliga Post Nord kom in och gav sanning skulle leverera tidningen. Varför vill man inte prata ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.