Behövs det verkligen fyra högerpartier

Behövs det verkligen fyra högerpartier. Det verkar så om Sabuni väljs till ny ledare för liberalerna. Media men även hos liberalerna klassar man henne mer åt högerhållet och Ullenhag mer åt det socialliberala hållet. Den senare hoppade av när han inte kände stödet nog starkt. Det kommer då att bli stora svängningar inte minst i synen på invandring och samarbete med SD. Det har varit en hård attityd hos L att man inte vill ha att göra med SD. Nya högerblocket blir då M,KD,L och SD. Jag har trott att L skulle kunna tänka sig ett samarbete med ett parti som har rötterna hos Nazismen även om de försöker mörka detta. I många nyhetssändningar har det också framkommit att det finns stora sprickor inom L och vi får väl se om L kan enas om hur det blir i framtiden och risken är uppenbar att partiet kan få svårt att sitta i riksdagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.