Folk drunknar när de vill fly till USA

Folk drunknar när de vill fly till USA. Det finns även en bild på far och dotter till den här artikeln som jag fann på Omni och samma sak med texten. Där ligger de på stranden utmed varandra. Man måste börja hjälpa alla dessa miljoner som nu flyr sina hemländer på grund av situationen där. Trump borde gå in med stora pengar för att hjälpa till för att lindra nöden i länderna och han borde kunna ha ett inflytande på flera av länderna. Så här såg artikeln i Omni ut

%Ï GRÄNSPOLITIKEN Óscar Alberto Martinez från El Salvador och hans knappt tvååriga dotter Valeria drunknande i Rio Grande när familjen försökte ta sig in i USA utan att bli upptäckta. Dödsfallen fångades på en stark bild som nu fått stor spridning och som fått den redan infekterade debatten om migration att blossa upp på nytt i USA, rapporterar AP.

Mamman överlevde men uppges ha sett sin man och dotter försvinna i Rio Grandes strömmar, skriver CNN.
Demokratiska kongressledamoten Joaquin Castro kallar fotografiet för USA:s version av fotot på den syriska pojken Alan Kurdi, som hittades död vid en strandkant under flyktingkrisen 2015. Slut citat Omni

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.