Nu lämnar en del Liberaler partiet

Nu lämnar en del Liberaler partiet. Man gör det nu när Ullenhag hoppar av kandidaturen. Jag är inte förvånad nu när partiet enligt samtliga kännare med Sabuni går åt höger. Då är det en stark övervikt av högern i riksdagen och inga socialliberaler finns kvar. Många tycker även att centern är ett högerparti men som aldrig kommer att samarbeta med SD. Så här säger Omni nu i kväll.

%Ï JAKTEN PÅ NY L-LEDARE Fler liberaler fortsätter att lämna partiet efter Erik Ullenhags avhopp i partiledarkampen, skriver SVT Nyheter.

 Jag kan inte försvara det liberala partiet när jag diskuterar med min omgivning. Det är inte mina åsikter som förs fram längre, säger Charlotte Klötz, tidigare ledamot i kommunfullmäktige i Nordanstig, till SVT.

I går meddelade bland annat två partiveteraner att de lämnar efter Ullenhags besked. Endast Nyamko Sabuni återstår i kampen om partiledarposten, som avgörs på landsmötet på fredag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.