Ordkrig mellan Rapinoe och Trump fortsätter

Ordkrig mellan Rapinoe och Trump fortsätter. Hon är dem stora stjärnan i det amerikanska fotbollslandslaget. Hon gillar inte Donald Trump och orsaken är att han inte har ökad jämställdhet på dagordningen. Hon har bland annat vägrat att sjunga med när nationalsången spelas i samband med matcherna och det har hon tänkt fortsätta med och det har retat upp Donald Trump. Det här ordkriget det fortsätter och så här har Omni sammanfattat detta

SLUTSPELET USA:s landslagsstjärna Megan Rapinoe fortsätter ordkriget med president Donald Trump mitt under brinnande fotbolls-VM. Under gårdagen spreds ett klipp när Rapinoe fick frågan om hon ser fram emot att besöka Vita huset.

 Jag tänker inte åka till det jävla Vita huset, svarade hon. Några timmar senare svarade Trump på Twitter att han tänker bjuda in landslaget och att Rapinoes kommentar var respektlös mot USA.

 Jag står fast vid vad jag sa om Vita huset, förutom svordomen. Det hade min mamma blivit upprörd över, säger Rapinoe på en pressträff i dag. Slut citat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.