Idag rullar VM i fotboll vidare och Sverige spelar kvartsfinal mot Tyskland

Idag rullar VM i fotboll vidare och Sverige spelar kvartsfinal. Igår var det en underbar match och där domaren dömde utan VAR åtgärder. USA tog vara på sina chanser och gjorde mål och spelade bra försvarsspel. Sverige mötte USA i gruppspelet och var helt chanslösa.

I kväll spelar Sverige kvartsfinal mot Tyskland och många experter tror att våra (Sveriges) har chans att vinna. Det har jag svårt att tro för då måste man höja nivån mycket och hur man ska kunna gör det förstår inte. Vi har inte någon bra ledare på planen som kan visa var skåpet skall stå och dessutom kommer man spela i rena bastuvärmen vilket man är ovana med.

Jag hoppas självklart att Sverige vinner men jag spelar på trav i stället för att spela på svensk vinst. Det blir att byta kanal mellan 4 an och travet på kanal tolv men travet går lika bra att se på Atg. Se. Där tycker jag experterna gör ety bättre jobb än när det går på kanal 12.

Det är inneväder idag så det är tur att det är både trav och VM i fotboll gör damer. Damfotbollen kommer att gå framåt och bli mer intressant att beskåda och en av orsakerna är hur damerna beter sig på plan. De försöker inte att bete sig som herrarna gör. Blir herrar fällda så tror man att de håller att de eller att benet går av men någon minut senare är de så bra att de kan göra vad som helst. Damerna de kliver upp direkt och ligger inte på plan för att spela till sig en frispark eller att motståndaren får ett gult kort. Det är på tiden att herrarna tar och lär sig hur man uppträder på en fotbollsplan. Damerna ska ha en eloge för sitt uppträdande och hur man avstår för att vara en filmstjärna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.