Svenskorna gjorde en kanonmatch och vann

Svenskorna gjorde en kanonmatch och vann. Jag trodde faktiskt inte de skulle slå Tyskorna men de gjorde de och vann med 2-1. Tyskorna tog ledningen men Svenskorna lyckades vända till seger. Det var efter två långa bollar upp mot tyska målet där svenskorna tog vara på chansen och lyckades hålla emot den tyska anstormningen mot slutet och det som slank igenom tog Hedvig Lindal. Varför hon inte fått spela i England är förvånande.

Sofia Jakobsson var bäst av svenskorna och det var hon som sköt in kvitteringsbollen och segermålet det gjorde Stina Blackstenius. Alla spelare gjorde bra insatser men en varning som gjorde att en spelare inte får spela semi var svårsmält. Nu är det Nederländerna som man får möte senare i veckan på onsdag. De har ännu inte förlorat någon match under mästerskapen.Sverige slog Tyskland och det var 24 år sedan det hände i en mästerskapsmatcher. Det var inte en dag för tidigt och segern innebar dessutom att man är klara för OS spel. Jag är glad åt segern även om jag tippade Tyskland som segrare och där var det helt förståligt att besvikelsen var stor. Hur våra chanser ser ut mot Nederländerna har jag ingen aning om för jag har inte heller sett dem spela i detta VM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.