Björklöven fortsätter med lagbygget

Björklöven fortsätter med lagbygget. Igår kom beskedet om en ny ung back Alexander Popovic och så här beskrivs han på Björklövens hemsida och det ser lovande ut.

Alexander Popovic, född 2001, har skrivit på ett tvåårskontrakt med Björklöven. Popovic kommer senast från spel i Modo där han under de två senaste säsongerna spelat i Modos J20-lag. Popovic, med Almtuna som moderklubb, har också testat på spel i U16-, U17- och U18-landslagen.

-Alexander Popovic är en liten spelskicklig back med ett bra förstapass. Han är rörlig och jag tror att vi kommer att få se en bra utvecklingskurva på honom i vinter, säger Björklövens sportchef Per Kenttä.
Alexander Popovic ser framemot att komma till Björklöven och Umeå.
-Jag känner mig klar med juniorhockey och då är Björklöven ett riktigt bra alternativ för mig. Det ska bli riktigt kul att komma till Björklöven. Umeå är en stor stad och de gånger jag varit där har jag tyckt det varit trevligt och Björklöven är en bra klubb. Jag är en offensiv back som är bra på skridskorna och gillar att bära upp pucken men samtidigt klara av det defensiva spelet.

Mikael Kassman

Tidigare har man en ny back i form av 20 årige Ludvig Stenvall också en back som kommer från Skellefteå. Känttä har även lovat en bomb den närmaste tiden och det blir mycket spännande se vad innehållet är

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.