Nu återvänder Alex Hutchings tillbaka

Nu återvänder Alex Hutchings tillbaka. Glädjande nog är han tillbaka till Björklöven tack vare supportrar som fått fram tilltäckligt med pengar för att sportchefen skulle kunna värva tillbaka honom. Han har gjort det bra tidigare i Löven och var även bra i Oskarshamn. Vi får tacka Kenttä och supportrarna för detta. Han kommer att göra många mål om han får passen i rätt läge.

För mig var det ofattbart att förre sportchefen Grundberg gjorde sig av med honom inför förra säsongen. Det var ofattbart för mig hur man kunde anställa Grundberg som sportchef när man gett hon snöret en gång tidigare. Hoppas det blir stabilt både på den sportsliga sidan i bolaget och även i föreningen där ungdomsverksamheten och damerna. Jag tycker att man gör fel som har samma styrelse i bolaget och föreningen. Formen för att styra skiljer sig mellan aktiebolagslagen och stadgar i föreningslivet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.